Защо обичам толкова много канапета

Източник на статията: http://vesta-mebel.eu/blog/zashto-obicham-kanapetata/

Открито в www.armadillo-co.com.

Наскоро разглеждах профила на Веста Мебел в Pinterest и установих, че там могат да се намерят много повече канапета отколкото какъвто и да е друг вид мека мебел – например повсеместните ъгли с лежанка. Разбира се, замислих се защо се е получило така, предвид че избирам снимките, които споделям доста внимателно. После осъзнах, че наистина предпочитам канапетата. И като се замислих защо, осъзнах че имат няколко предимства:
1. Изглеждат малки!
Независимо колко са големи, канапетата винаги изглежда визуално по-малки отколкото някоя по-масивна мека мебел, особено ако са качени на по-високи и елегантни крака.
2. Лесно се вписват навсякъде!
Стоят еднакво добре в средата на стаята или до стената, в комбинация с табуретки или фотьойли или пък някоя помощна масичка.
От магазин Веста – www.mebeli.vesta-design.net
3. Лесно променят вида си!
Могат да се впишат в разнообразни интериори, а ако изберете неутрален цвят дамаска или кожа, самото им съчетаване с детайли и аксесоари наоколо може коренно да промени вида им с минимални усилия и средства.
4. Удобни са!
Каквото и да си говорим, няма нищо по-удобно от канапето! Обикновено е в пъти по-леко от тежката мека мебел, която обикновено слагаме в дневните си, което го прави много подвижно, а това значи, че е много лесно да разместите стаята всеки път, когато ви се прииска. Кой е казал, че веднъж подредени, мебелите не могат да си сменят мястото?

Първото канапе открих в  www.amerrymishapblog.com, а второто при норвежците от www.krakvikdorazio.nо.

Сигурна съм, че канапетата имат още много предимства, за които не съм се сетила в момента, така че ще се радвам да споделите мнение!

Коментари